Tietosuoja

TIETOSUOJASELOSTE - Teron Talli Tmi

1. Rekisterinpitäjä ja yhteyshenkilö

Yritys: Tmi Tero Räsänen / Tmi Teron Talli
Y-Tunnus: 1998288-4
Osoite: Kalliorinne 25, 21600 Parainen
Puhelin: 0400 351215
Sähköposti: teron.talli@gmail.com
WWW: www.terontalli.net www.romuautoturku.fi
Yhteyshenkilö: Tero Räsänen


2. Rekisteröidyt

Rekisterissä käsitellään asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden henkilötietoja.


3. Henkilötietojen käsittelyn peruste ja käyttötarkoitus

Henkilön tietoja käytetään hänen kanssaan syntyneen sopimuksen täytäntöönpanoon, lakisääteisten velvollisuuksiemme täyttämiseen (kirjanpito) tai toimintaamme koskevaan tiedonvaihtoon, johon kyseiseltä henkilöltä on saatu suostumus

Henkilötietojen käsittely perustuu Yrityksen mahdolliseen tarpeeseen ylläpitää asiakasrekisteriä sekä tietyissä tapauksissa tilauksen tai sopimuksen täytäntöönpanoon.


4. Käsiteltävät henkilötiedot

Rekisterissä käsitellään yrityksen asiakkaiden henkilö- ja yhteystietoja sekä muita asiakkuuteen ja tilaamiseen liittyviä tarpeellisia tietoja. Näitä tietoja ovat:

- Asiakkaan etu- ja sukunimi;
- Asiakkaan osoite tai tilatun tuotteen toimitusosoite;
- Asiakkaan sähköpostiosoite ja/tai puhelinnumero;
- Asiakkaan tietojen käyttötarkoituksen määrittelevät tiedot (kuten se, mitä on tilattu) sekä tarvittaessa auton rekisterinumero tai valmistenumero. Auton rekisterinumeroa ja valmistenumeroa käytetään vain sen varmistamiseen, että myytävä osa sopii kyseiseen autoon. Rekisterinumeroa ei käytetä henkilötietojen keräämiseen muualta.
- Sähköisen viestinnän tunnistetiedot, kuten järjestelmän tallentamat lokitiedostot, jossa esim IP nro selviää.;


5. Henkilötietojen kohteen oikeudet

Jokaisella, jonka henkilötietojen käsittelyä tämä seloste koskee, on yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan seuraavat oikeudet:
- oikeus tarkistaa hänestä tallentamamme henkilötiedot;
- oikeus vaatia häntä koskevien virheellisten tai puutteellisten tietojen oikaisua;
- oikeus vastustaa henkilötietojensa käsittelyä tai vaatia sen rajoittamista, mikäli uskoo käsittelyn olevan oikeudetonta;
- oikeus kieltää henkilötietojensa käyttäminen suoramarkkinointiin;
- oikeus vaatia sellaisten henkilötietojensa poistamista, joiden käsittely ei ole tarpeen (saattaa olla tarpeen esimerkiksi kirjanpitoon liittyvien velvollisuuksien vuoksi);
- oikeus milloin tahansa perua antamansa suostumus henkilötietojensa käsittelyyn (peruminen johtaa henkilötietojen poistamiseen, jos ei käsittelylle ole muuta perustetta);
- oikeus valittaa henkilötietojensa käsittelystä tai sitä koskevista päätöksistämme tietosuojavaltuutetulle;
- oikeus vaatia, että kiistatilanteessa rajoitamme henkilötietojen käsittelyä kiistan ajan.

Edellä mainittuihin oikeuksiin liittyen meihin voi ottaa yhteyttä sähköpostitse tai verkkolomakkeen avulla. Puhelimitsekin asia voidaan tarvittaessa hoitaa. Pyrimme käsittelemään pyynnöt ja vaatimukset nopeasti, ja jos käsittely vaatii paljon aikaa, ilmoitamme siitä pian yhteydenoton jälkeen. Tietosuojavaltuutetun yhteystietoja on tietosuojavaltuutetun verkkosivuilla (https://tietosuoja.fi/).


6. Säännönmukaiset tietolähteet

Henkilötietoja kerätään asiakkailta itseltään tilausten yhteydessä spostilla, puhelimitse tai verkkosivulomakkeen myötä.


7. Henkilötietojen suojaaminen ja tietoturva

Digitaalisesti käsiteltävät henkilötiedot on suojattu ja tallennettu järjestelmään, johon on rajattu pääsy vain sellaisilla henkilöillä, jotka tarvitsevat kyseisiä tietoja työtehtäviensä hoitamiseksi. Kyseisillä henkilöillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat.


8. Henkilötietojen säännönmukaiset luovutukset ja siirrot

Yrityksen yhteistyökumppaneille yrityksen jäsenyyteen liittyvien toimenpiteiden ja palveluiden toteuttamiseksi.
Luovutamme säännönmukaisesti kuljetusyrityksille Posti ja Matkahuolto tarvittavat henkilötiedot tuotteiden toimittamista varten. Nämäkin yritykset noudattavat toiminnassaan EU:n yleistä tietosuoja-asetusta.

Henkilötietoja voidaan siirtää myös muille palveluntarjoajille palvelun toteuttamiseksi. Henkilörekisterin teknisen ylläpidon toteuttava rekisterinpitäjän yhteistyökumppani voi siirtää henkilötietoja soveltuvan yksityisyyden suojaa koskevan lainsäädännön ja tämän tietosuojaselosteen mukaisesti.


9. Henkilötietojen siirrot Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Yritys voi käyttää henkilötietojen käsittelyssä myös muita palveluntarjoajia, jotka sijaitsevat Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolella. Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle toteutetaan aina jollakin alla mainitulla, lainmukaisella perusteella:

- Euroopan komissio on päättänyt, että kyseisessä vastaanottajamaassa on varmistettu riittävä tietosuojan taso;
- Yritys on toteuttanut asianmukaiset suojatoimet henkilötietojen siirtämiseksi käyttämällä Euroopan komission hyväksymiä tietosuojaa koskevia vakiolausekkeita. Rekisteröidyllä on tällöin oikeus saada jäljennös kyseisistä vakiolausekkeista ottamalla Yritykseen yhteyttä Yhteydenotot-kohdassa kuvatun mukaisesti; tai
- Rekisteröity on antanut nimenomaisen suostumuksensa henkilötietojensa siirtämiseksi, tai henkilötietojen siirtämiselle on olemassa muu lainmukainen peruste.

Henkilötietoihin ei anneta pääsyä enempää kuin on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi. Henkilötietojen siirto Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle perustuu aina voimassaolevaan henkilötietojen käsittelyä koskevaan lainsäädäntöön ja toteutetaan kyseisen lainsäädännön mukaisesti.


10. Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään pääsääntöisesti asiakkuuden, yhteistyökumppanuuden tai suostumukseen perustuvan tiedonvaihdon ajan, minkä jälkeen maksutositteissa mahdollisesti olevat henkilötiedot säilytetään niin kauan kuin kirjanpitoa koskevat säädökset vaativat. Asiakkuuden katsotaan yleensä päättyneen, kun asiakkaan kanssa tehdyt sopimukset on täytetty ja on hyvä syy olettaa, että asiakas olisi jo ehtinyt ilmoittaa tuotteissa mahdollisesti olevista virheistä


11. Profilointi

Emme käytä henkilötietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin


12. Yhteydenotot

Asiakkaan oikeuksien käyttämistä koskevat pyynnöt, kysymykset tästä tietosuojaselosteesta ja muut yhteydenotot tulee tehdä sähköpostitse Tmi Teron Talli /Tero Räsäselle osoitteeseen teron.talli@gmail.com.


13. Muutokset tähän tietosuojaselosteeseen

Tätä tietosuojaselostetta voidaan päivittää aika ajoin esimerkiksi lainsäädännön muuttuessa. Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 1.2.2020.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 20.2.2020 alkaen.

Verkkokauppa

Teron Talli Tmi
Kalliorinne 25
21600 Parainen

0400351215
teron.talli@gmail.com
www.terontalli.net
1998288-4

Kauppa myy autojen varaosia ja muuta autoihin liittyvää yritys- ja yksityisasiakkaille.
Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksaminen onnistuu vanhalla tilisiirtomenetelmällä, käteisellä ja pankkikortilla (noudettaessa) ja ulkoisen maksupalvelun kautta.
Ulkoisena maksupalveluna toimii Checkout, jonka kautta maksuvaihtoehtoina toimivat niinikään lasku, osamaksu, korttimaksu sekä verkkopankkimaksut.

Ilmoittamalla tietoja kassalla hyväksyt Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ehdot. Painamalla ”Osta” painiketta hyväksyt Teron Talli Verkkokauppa yleiset ehdot.
Tarkemmat tiedot maksuehdoista löytyy osoitteesta https://www.checkout.fi/ehdot-...

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Teron Talli Tmi
Kalliorinne 25
21600 Parainen

0400351215
teron.talli@gmail.com
www.terontalli.net
1998288-4

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.
Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen.
Pyrimme toimittamaan tuotteet viimeistään seuraavana arkipäivänä kuljetusyhtiön kuljetettavaksi.
Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.
PSA:n ja Renaultin akseleilla on toimitusaika 1-10 arkipäivää.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.
Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Peruuttamisoikeus

Teillä on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua siitä, kun viimeinen tavaraerä on vastaanotettu tai ladattavien tuotteiden kohdalla tilauksen vastaanottohetkestä.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla (esimerkiksi kirjeellä postitse tai sähköpostilla). Voitte käyttää myös tulostettavaa palautuslomakettamme, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen vaikutukset

Jos peruutatte tämän sopimuksen, palautamme teille kaikki teiltä saamamme suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että olette valinnut tarjoamastamme edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä ja joka tapauksessa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen saatuamme. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota olette käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellette ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, että teille ei aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Teidän on lähetettävä tavarat takaisin viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos lähetätte tavarat takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Olette vastuussa vain sellaisesta tavaroiden arvon alentumisesta, joka on seuraus- ta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme turhasta työstä puolet tilatun tuotteen hinnasta (mukaan lukien toim.kulut). Vähintään toimituskulut kahteen suuntaan.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit